Skip to main content

Over mij

Ik ben Suela Cianci, afkomstig van Genk, partner van Umberto en mama van Camila.

Sinds maart 2022 run ik mijn eigen zaak Suela Hair en Beauty, een salon voor dames en heren waar een persoonlijke aanpak en warme ontvangst voorop staan.

Natural beauty

Ik ben al lang actief in de kappers- en beautywereld en leerde de kneepjes van het vak in enkele topsalons. Ik sta voor een natuurlijke look en geef graag advies voor een kapsel dat je gelaatstrekken flatteert en je natuurlijke schoonheid benadrukt.

“Mijn salon is laagdrempelig, warm en rustig. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich er thuis voelt.”

Suela Cianci

Me-time

Iedereen verdient een rustmomentje in de dagelijkse rush. Even de routine loslaten. Het gebeurt maar al te vaak dat wie binnenstapt met de intentie om te werken, zich bedenkt en liever tijd neemt om te genieten. En terecht. Na een momentje me-time – mét perfect kapsel – kun je de wereld aan.

Ik vind het heerlijk om mijn eigen baas te zijn en mijn zaak te runnen zoals ik het wil. Maar dat was me nooit gelukt zonder mijn steun en toeverlaat Umberto. Hij is de kracht achter de schermen.
En daar ben ik hem heel dankbaar voor! 

Wist je dat?

  • Ik al kon brushen van toen ik een kleuter was? Mijn mama was een absolute brushmaster, en ik deed haar ijverig na.

  • Ik een béétje modeverslaafd ben? Mijn ouders zijn ook helemaal into fashion en toen ik net kon stappen, ging ik al aan iedereen mijn nieuwe schoentjes tonen.

  • Alles voor mij mooi en clean moet zijn? Ook mijn interieur moet een goed passend geheel zijn. Ja, moét! 😊

  • Ik nooit heb getwijfeld aan wat ik ‘later’ wilde worden? Deze roeping was me al duidelijk toen ik net uit de pampers was.